Wordt jij het nieuwe aanspreekpunt bij Wintermans Sierbestratingen?
Afbeelding met buiten, weg, gebouw, straat

Automatisch gegenereerde beschrijving
Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en representatief? Haal jij energie uit het warm verwelkomen van klanten / bezoekers op ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wel verwachten we dan wel een paar belangrijke dingen; een betrokken collegiale en klantvriendelijke houding én de wil om jezelf en ons bedrijf continu te blijven verbeteren.

Wintermans Bestratingen is op zoek naar een enthousiaste
Receptionist(e) voor 24 uur per week. In deze belangrijke functie ben jij het eerste aanspreekpunt van alle mensen die ons terrein bezoeken.


Na je inwerkperiode verwachten wij dat je zelfstandig aan het werk gaat en het eerste aanspreekpunt wordt van al onze klanten en leveranciers. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en met de juiste persoon in contact komt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor telefoon en inkomende mail. Waar nodig zul je administratief ordersteunen voor de afdelingen verkoop en financiën.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn trots op onze
Kempische Gedrevenheid’, wat wil zeggen: geen onnodige praatjes, maar op betrouwbare wijze kwaliteit leveren. Op deze manier leveren wij bestratingen en aanverwante producten voor de tuin- en inframarkt. Wanneer jij onze passie deelt is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?
  • Een plek binnen ons groeiende familiebedrijf en een team van leuke en enthousiaste collega’s.
  • Een functie met veel diversiteit en verantwoordelijkheden.
  • Een plek waar jij mag meedenken (en meedoen) over proces, de klanttevredenheid en de communicatie.
  • Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen
  • Je gaat werken op maandag, woensdag en donderdag/zaterdag (deze dag wissel je af met een collega)

Interesse om bij ons te komen werken? Grijp deze kans dan direct aan! Mail je motivatie en CV naar h.denboer@wintermansbestratingen.nl of bel naar 0497-512056 en vraag naar Hein den Boer. Hij beantwoordt je vragen graag!