Welk onkruidvrij voegmiddel kan ik het beste gebruiken?


Ardex GK (Leisteen)grijs

Dit is geschikt voor voegen vanaf 4 mm. De voeg is ontworpen voor hoge belastingen en heeft een hoge slijtvastheid en houdt moeiteloos stand bij het reinigen met een hogedrukreiniger, strooizout, reinigingsmiddelen en hoge temperaturen. Hierdoor is deze voeg zeer geschikt voor bijvoorbeeld keramische tegels. Deze voeg is in 2 kleuren te verkrijgen; grijs en leisteengrijs.  

Gatorsand:
Dit is een waterdoorlatende, semi-harde polymeervoeg die toe te passen is vanaf 2mm. Als het droog is, dan is de voeg hard en als het nat is dan is de voeg enigszins elastisch, dus ook geschikt bij zachtere ondergronden. Dit voegmiddel vereist een droge verwerking.

Flowpoint:
Dit is voegmiddel geschikt voor kinderkoppen. Flowpoint is een voorgemengd poeder van cement en hulpstoffen. Het is uiterst eenvoudig in gebruik. Water toevoegen, mengen en de vloeimortel in de voegen gieten. Flowpoint hard razendsnel uit, daarnaast is deze mortel niet schadelijk voor de omgeving. Het is niet giftig en heeft geen vervelende geur. Het bevat geen aluminium, ijzer, koolstof of chloor.

Bostik flex invoegmiddel:
Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex is een gebruiksklare, drainerende en blijvend flexibele voegmortel voor het voegen van diverse soorten bestratingen die worden blootgesteld aan lichte (verkeers)belasting. Voegen van keramische tegels, natuursteenbestrating, betonsteenbestrating en klinkervloeren op tuinterrassen, tuinpaden en fietspaden. Geschikt voor voegen vanaf 3 mm. De voegen blijven na het gebruik van Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex onkruidvrij. Dit is uit de voorraad leverbaar in 3 kleuren: steengrijs, zwart en zandwit.

We zijn altijd bereid om meer uitleg of advies te geven!