Welke afwatering is geschikt voor mijn tuin of terras?

Wat is nu slimmer om met dit weer de tuin klaar te stomen voor de eventuele water/sneeuwoverlast voor de komende maanden? Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing.

SLOTLINE:
Wil je een minimalistische uitstraling of wil je een opvallend accent leggen? Dan is het Slotline rooster de oplossing. Met deze smalle sleufgoot voorkom je wateroverlast op je terras. Deze is zeer geschikt voor grote tegels, onzichtbare afwatering bij eventuele glaspartijen, overal toepasbaar en eenvoudig in te bouwen. De slotline is te verkrijgen in RVS, verzinktstaal en kunststof. Tevens is deze goed schoon te maken middels de bladkorf en een stankslot.

SLIMLINE:
Deze goot is de bekendste smalle roostergoot van TV. Tevens nummer 1 onder de hoveniers. Deze designgoot is slechts 6 cm breed en verkrijgbaar met verschillende kleuren roosters; zwart, aluminium, RVS of Cortenstaal. Deze goot is makkelijk te verwerken met de onderbak van kunststof. Daarnaast zijn er verschillende hoekstukken en koppelstukken te verkrijgen, waardoor het in iedere situatie toepasbaar is. Tevens is deze goot goed schoon te maken. 

VERZINKT STALEN ROOSTERS:
Ben je opzoek naar een rooster met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan maak je met deze traditionele verzinkstalen rooster een goede keuze. Dit rooster heeft een strak design en zorgt voor een optimale afvoer voor regenwater. Daarnaast is deze makkelijk schoon te maken.
Door de onderbak van polymeer en dit verzinkt stalen rooster is deze prima geschikt voor een oprit.

GIETIJZEREN ROOSTER:
Ben je opzoek naar een rooster met een rustieke uitstraling of zoek je een rooster dat geschikt is voor zwaarder verkeer? Kies dan voor gietijzer. Gietijzer is een sterk materiaal. Gietijzer is in beginsel zwartgrijs en krijgt na verloop van tijd een bruine oxidatielaag aan de oppervlakte.
Door de onderbak van polymeer en deze gietijzeren rooster is deze prima geschikt voor een oprit met zwaarder verkeer.  

HEXALINE MET KUNSTSTOF ROOSTER: 
Ben je opzoek naar een voordelige afwateringsgoot voor op je terras? Kies dan voor dit zwarte kunststof rooster. Door het hoekelement is deze goot overal toepasbaar en makkelijk te verwerken.  Daarnaast is deze goot makkelijk te onderhouden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.